IT Solutions

Scrum Team

Alfanumeriek wordt door techniek gedreven maar ziet uw business als doel. Samen bedenken we de oplossing en dat hoeft niet louter technisch te zijn. Alfanumeriek stelt zich daarin op als partner en denkt tot in de kleinste details met u mee. 

Flexibele werkwijze

Business PartnerDe werkwijze moet aansluiten bij het karakter van betrokken personen en de aard van het product. Een goed gevoel is meer waard dan een stapel werkafspraken maar geen vrijbrief om maar wat aan te rommelen. Als u precies weet wat u wilt dan leggen we dat vast in tekst en beeld. Weet u nog niet precies hoe het moet werken dan kan een prototype een goed hulpmiddel zijn. Ook dat bepalen we samen.

Wilt u veel zelf doen dan kan dat uiteraard ook. Is het u te veel of te ingewikkeld, dan leggen we het uit of nemen het over.

Iteratief ontwikkelen is de standaard tegenwoordig, dit betekent dat er snel resultaat is zodat u de ontwikkeling kunt sturen. Eerst realiseren we het meest belangrijke onderdeel en als we daar tevreden over zijn vullen we de details in.

Online issue tracker

Weten wat de status is, wat de afspraken zijn, dat houden we bij in de online tool BugNET. Zo heeft u altijd inzicht in voortgang en afspraken. Met uw eigen account kunt u zelf opdrachten invoeren en opmerkingen plaatsen. Dit werkt heel effectief en transparant.